Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Interaktiivinen suukirurgian oppimisympäristö Reykjavikissa

Reykjavikin mahtavissa maisemissa sijaitseva suukirurgi Gudmundur A. Björnssonin klinikka on kasvamassa Pohjoismaiden suukirurgian innovatiiviseksi keskuspaikaksi. Lääketieteellisessä toiminnassa se on jo edellä aikaansa. Harvoin muualla kuin sairaaloissa tehdään traumaimplantteja sekä maksillofasiaalisia ja ortognaattisia leikkauksia, joihin Björnssonin klinikka on erikoistunut.

Islantilainen Björnsson asuu Reykjavikissa, jossa hän pyörittää omaa GAB-klinikkaansa. Hänen työnsä ja luennointitaitonsa ovat kuuluisia Euroopassa ja sen ulkopuolella. Hän esiintyy konferensseissa ympäri maailmaa ja opettaa Oslossa hammaslääketieteellisessä tiedekunnassa.

Björnssonin opetustapa on hyvin interaktiivinen ja moderni, sillä klinikan leikkausvalaisimet on yhdistetty OpenOR-ohjausjärjestelmään ja HD-kameraan.

Kun leikkaus videokuvataan, suukirurgit ja opiskelijat pääsevät livevideon ja kuvien välityksellä omakohtaisesti perehtymään kirurgisiin tekniikoihin ja toimintatapoihin. ”Kuvanlaatu ylitti odotukseni. Videon resoluutio on erinomainen, parempi ja yksityiskohtaisempi kuin ihmissilmä”, sanoo suukirurgi Gudmundur A. Björnsson.

Tähän liittyvät tuotteet

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää