Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Joustavampaa palvelua Plastikkirurggruppenin asiakkaille

Tyylikkäästi sisustettu vastaanotto kietoo asiakkaat raikkaaseen ja kodikkaaseen ilmapiiriin. Viihtyisässä odotushuoneessa on sohvia, aikakauslehtiä ja televisio.
Hiljattain kunnostettu yksityinen lääkäriasema tarjoaa valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita sekä asiakkaille, jotka tulevat omasta aloitteestaan, ​​että maakäräjien lääkärin lähetteellä saapuville asiakkaille.

Plastikkirurggruppen aloitti toimintansa jo 1980-luvun lopulla Tri Kjell-Ove Sällströmin johdolla. Alkuvuosina toiminta oli pienimuotoista, mutta se on kasvanut ajan mittaan, ja vuodesta 2003 lähtien klinikka on toiminut Sabbatsbergin sairaalassa Vasastanissa Tukholman keskustassa. Vuonna 2011 klinikalla tehtiin peruskorjaus ja se sai käyttöönsä paljon aiempaa suuremmat tilat.

Nyt Plastikkirurggruppenilla on seitsemän vastaanottohuonetta, neljä leikkaussalia, heräämö ja yöpymishuoneet sekä yhdelle että usealle hengelle. Aiemmin klinikalla tehtiin noin 2 000 toimenpidettä vuodessa. Uusien tilojen ansiosta määrä voidaan yli kaksinkertaistaa, jolloin toimenpiteitä voi olla noin 6 000 vuodessa.

Kun kaikki salit ovat käytössä, klinikalla voidaan vastaanottaa noin 20 asiakasta päivässä leikkaustyyppien mukaan. Useimmat potilaat pääsevät kotiin samana päivänä, mutta tietyissä kirurgisissa toimenpiteissä asiakas viettää yön sairaalassa. Perjantait on kokonaan varattu päiväkirurgialle.

Plastikkirurggruppen käyttää erikoispalveluja, kuten laboratoriokokeita, röntgeniä, kardiologiaa ja apteekkia. Näitä palveluita tarjoaa toinen yritys samassa rakennuksessa.

Laadukasta esteettistä ja korjaavaa kirurgiaa

Tavallisimpia toimenpiteitä ovat rintojen suurennus- ja pienennysleikkaukset, vatsan korjaukset, rasvaimu, kasvojen kohotukset ja nenäleikkaukset. Ammattitaitonsa ansiosta klinikka tekee yhteistyötä Tukholman läänin maakäräjien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että noin 25–30 prosentilla asiakkaista on lähete korjaavaan kirurgiseen toimenpiteeseen esimerkiksi onnettomuuden tai synnynnäisten epämuodostumien vuoksi.

Lisäksi Karoliininen yliopistosairaala teettää Plastikkirurggruppenilla ihokasvaimien poistoa.

Koska monille asiakkaille toimenpide on äärimmäisen yksityinen asia, klinikka noudattaa tarkkaa hienotunteisuutta ja klinikka ja hoitohenkilökunta sitoutuvat myös luottamuksellisuuteen.

Keskipisteessä logistiikka

Voidakseen tarjota asiakkailleen tehokkaita palvelua ja mukavuutta Plastikkirurggruppen panostaa toimivaan logistiikkaan.

”Logistiikka on avain siihen, että kaikki toimii. On tärkeää pitää yhteyttä liiketoiminnan eri osien välillä ja varmistaa, että kaikki kanavat ovat avoinna. Se on haaste, kun toiminta muuttuu ja kasvaa suuremmaksi,” sanoo Michael Sellman, Plastikkirurggruppenin toimitusjohtaja.

Leikkaussalit ja välineet mukautetaan kirurgian tyypin ja toimenpiteen tekevän lääkärin mukaan. Klinikka pyrkii tarjoamaan kirurgeilleen saman leikkaussalin koko päiväksi. Siten työ on entistä tehokkaampaa, ja aika voidaan käyttää parhaalla mahdollisella tavalla.

Leikkaussaleissa on liikuteltavat leikkauspöydät, jotka on helppo säätää erilaisia ​​kirurgisia toimenpiteitä ja potilasasentoja varten. Kun kaikki pöydät, lamput ja kattokeskukset ovat kaikissa huoneissa samanlaisia, ​työntekijöiden on helppo työskennellä missä tahansa huoneessa. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kirurgeja tulee muualta työskentelemään klinikalla päivän tai pari.

Leikkauksen jälkeen potilas viedään heräämöön tai tarvittaessa yöpymishuoneeseen. Koska klinikan tilat ovat jossain määrin rajalliset, Plastikkirurggruppen on valinnut erityisen kapean vuoteen, jota on helppo liikuttaa ahtaissa käytävissä. Asiakkaalle se on kuitenkin mukava. Yksinkertaisen kauko-ohjauksen avulla asiakas voi itse säätää sänkyä ja valita itselleen mukavimman asennon.

"Valitsimme hieman kapeamman sängyn, koska sitä olisi helppo työntää”, sanoo Michael. "Olin hieman huolissani siitä, että se olisi liian kapea, mutta emme ole saaneet siitä minkäänlaisia valituksia. Kaikki on nyt paljon paremmin kuin ennen.”

Tähän liittyvät tuotteet

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää