Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Rajaukset

Uutiset

11. helmikuuta 2019

Inoroom™ - viimeisintä leikkaussaliteknologiaa avaimet käteen toimituksin

Inoroom™ on uusi integroitu leikkaussaliratkaisu, yhtenä toimituksena tilattava avaimet käteen -kokonaisuus. Siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, toiminnallisuus ja tehokkuus poikkeuksellisen hygieenisellä ja älykkäällä tavalla. Ilman puhtauden tason on aina standardin mukainen ja turvallisen optimaalinen koko salissa. 

Lue lisää

4. helmikuuta 2019

Inoroom Sairaalatekniikan päivillä

Merivaara mukana Sairaalatekniikan päivillä 5.-6.2.2019 osana Inoroom-yritysyhteenliittymää.

Lue lisää

28. tammikuuta 2019 31. tammikuuta 2019

Meet Merivaara at Arab Health 2019

Merivaara is participating Arab Health 2019 together with our partner Bender UK and Association of British HealthTech Industries (ABHI). The trade fair will take place from January 28th to 31st 2019 in Dubai International Convention & Exhibition Centre in the U.A.E. 

Lue lisää

19. joulukuuta 2018

Hyvää Joulua!

Tänä jouluna olemme antaneet koululahjan ja auttaneet maailman lapsia UNICEF'n kautta. Haluamme toivottaa Teille oikein hyvää ja rauhallista Joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!

Lue lisää

17. joulukuuta 2018

Merivaaran väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Aarne Aktan

Merivaara Oy:n hallitus on nimittänyt 10. joulukuuta 2018 Merivaara-konsernin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi KTM Aarne Aktan’n.

Lue lisää

7. joulukuuta 2018

Digitaaliset suunnitteluratkaisut tukevat lapsen hoitopolkua Uudessa lastensairaalassa

Uusi lastensairaala avasi ovensa syksyllä 2018 Helsingissä. Tavoitteena oli rakentaa maailman paras lastensairaala. Merivaara ylpeänä toimitti uuteen lastensairaalaan leikkaussaliohjausjärjestelmien lisäksi tutkimus- ja toimenpidevalaisimia, kattokeskuksia, sairaalasänkyjä ja potilaspöytiä toteuttamaan maailman parasta hoitoa pienille potilaille.

Lue lisää

5. joulukuuta 2018

Kolmen suomalaisyrityksen yhteenliittymä tavoittelee merkittävää kasvua leikkaussalien valmistajana

Orimattilalainen Hermetel, lahtelainen Merivaara ja iittiläinen Halton yhdistivät noin kolme vuotta sitten puhdastiloihin, leikkaussalijärjestelmiin ja ilmanvaihtoon liittyvän osaamisensa. Kolmikko on tehnyt miljoonakaupat mm. Kymenlaakson keskussairaalaan.

Lue lisää

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää