Unohtuiko salasana? Napsauta tästä.

Tiedot

08. marraskuuta 2021

Merivaaralle myönnetty Design from Finland -merkki

Vuosien varrella Merivaara on saanut usein tunnustusta muotoilustaan ja laadustaan. Viimeisin todiste tästä on Merivaaralle myönnetty Design from Finland -merkki. Merkkiä käyttävät tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

 

Merivaaralle myönnetty Design from Finland -merkki kertoo käyttäjille, että kyse on suomalaisen muotoilun huippuosaamisesta. Hyvin suunniteltuja tuotteita ja palveluita on helppo käyttää, ja käyttäjät pitävät niitä haluttuina. Design from Finland -merkki myönnetään Suomessa suunnitellulle tuotteelle tai palvelulle edellyttäen, että yritys on todistettavasti panostanut ammattimaiseen muotoiluun.

Merivaaran toimitusjohtaja Juha Taimisto: "Kotimaisuuteen ja intuitiiviseen muotoiluun panostaminen ovat toimineet Merivaaran kulmakivenä alusta alkaen. Siksi nyt, kun Merivaara täytti juuri 120 vuotta, olen erityisen ylpeä, että Suomalaisen Työn Liitto myönsi meille Design from Finland -merkin tunnustuksena työstä, jonka Merivaaran perustaja Juho Merivaara aloitti jo 120 vuotta sitten. Hänen mottonsa: ”Kaikki Merivaaran tehtaalta lähtevät tuotteet tulee olla korkealaatuisia”, on myös ohjenuoramme tulevaisuudessa, kun käytämme Design from Finland -merkkiä tuotteissamme ja ratkaisuissamme vielä vuosia eteenpäin."

Merivaarasta

Merivaara-konserni on intuitiivisen terveysteknologian ja teollisen muotoilun edelläkävijä. Se keskittyy ratkaisuihin, jotka tukevat leikkaussalitoimintoja. Merivaaran leikkauspöydät, kirurgiset valot, OpenOR™ -integraatiojärjestelmä ja palvelut parantavat potilasturvallisuutta sekä parantavat kirurgisten operaatioiden laatua ja tehokkuutta maailman johtavissa sairaaloissa.

Merivaaran tuotteet ja ratkaisut ovat koko historiansa ajan voittaneet useita palkintoja. Viimeisimmät tunnustukset Design from Finland -merkin lisäksi ovat Q-Flow™ -kirurgiselle valolle myönnetyt Red Dot Design Award että Fennia Prize 2017 Grand Prix –palkinnot ja Smarter Practico™ -leikkauspöydälle myönnetty Fennia Prize 2020 kunniamaininta.

Lisätietoja saa Merivaaran markkinoinnista:

marketing@merivaara.com tai Merivaaran verkkosivuilta www.merivaara.fi

Tähän liittyvät tuotteet

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt käyttöehtomme jatkaessasi sivuston käyttöä.

Lue lisää